Szépkártyával is lehet szemüveget és kontaktlencsét venni

Sokat tehetünk látásunkért szépkártya segítségével, mivel az többek között egészségügyi ellátás finanszírozására, így például szemészeti vizsgálatokra is felhasználható. Egyre nő a szépkártya elfogadóhelyek, köztük az optikai szalonok száma is. Azonban kérdésként felmerül, hogy az utalványkártya keretébe belefér-e a szemüveg készítése, vajon szépkártyával is lehet szemüveget és kontaktlencsét venni?

Szép kártya

Szépkártyával is lehet szemüveget és kontaktlencsét venni?

A válasz erre a kérdésre optikánként eltérő lehet. A pihenőkártya segítségével különböző szolgáltatásokat vehetünk igénybe, így az optikai szalonokban alapvetően a szemvizsgálatokat lehet a szépkártya keretéből kifizetni. Ide tartoznak a látással, szemmel kapcsolatos térítésköteles vizsgálatok, valamint a szemüveg, kontaktlencse felírásához szükséges vizsgálatok.

Egyes optikákban azonban egészségpénztári kártyával a szemüveg készítés költségei is rendezhetőek (erről a választott szalonban érdemes érdeklődni), ahogy a Galéria Optikában a szemüveg készítése is beletartozik, szépkártyával is lehet szemüveget és kontaktlencsét venni.

professzionális olvasószemüveg

Szemüvegkeret vagy szemüveglencse szépkártya terhére

A szemvizsgálatok mellett Optikánkban a szemüvegkeret vagy szemüveglencse szépkártya terhére szintén vásárolható, ami nagy terheket vehet le a vállunkról. A „szépkártya” által is hozzáférhető szemüveglencse típusokról részletes leírást a Szépkártya a szemüvegvásárláshoz cikkünkben olvashat, legyen az monitorszűrő szemüveglencse, napszemüveglencse, fényre sötétedő, speciális szemüveglencse vagy multifokális szemüveglencse.

Szépkártyával is lehet szemüveget és kontaktlencsét venni egyszerűen

Aki használta már szépkártyáját, az tudja, hogy mennyire egyszerű a használata, hasonlóan a bankkártyához, POS terminálon, ráadásul telefonon is lehet fizetni azzal.

Szépkártya elfogadás a Galéria Optikában

Tegyen egészségének megőrzése érdekében, használja a szépkártyáját szemvizsgálathoz, szükség esetén pedig válasszon szemüvegeink közül, igényeinek megfelelően.

Foglaljon időpontot most díjmentesen vásárlási kötelezettség nélkül látásvizsgálatunkra és szakmai tanácsadásunkra.
A vizsgálat értéke 19.990 Ft, ami önnek, most díjmentes.

Szolgáltatás igénybevételéhez a “CIKK” jeligét kérnénk bemondani.

Szemvizsgálatra itt tud most jelentkezni: 
06 1 466 59 66

Megjegyzés: vizsgálatra kontaktlencse nélkül érkezzen!

Szólj hozzá!