Szépkártya a szemüvegvásárláshoz

A „szépkártya” egy csodaszép szemüveg vásárlásához is használható!

A „szépkártya” boldog tulajdonosai nagyrészt étkezésre, üdülésre és kulturális célokra használják az utalványt, de érdemes gondolni arra, hogy egészségügyi szolgáltatásokat is lehet fedezni vele. Sőt, fontossági sorrendben ez áll első helyen alapszükségletként, az étkezéssel egy szinten.

szepkartya

Nekünk az a missziónk, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumot kötnie, ha a látásáról van szó. Ezért mindig igyekszünk arra, és meg is tudjuk találni azt a konstrukciót – legyen szó akár szemüveghitelről vagy SZÉP kártya igénybevételéről –, amellyel álmai szemüvegéhez juthat, és pontosan azt veheti meg, ami megtetszik, anélkül hogy az árcédulát kellene néznie.

A SZÉP kártya igénylés után vezessen első útja a Galéria Optikába!

A SZÉP kártya szabadidő eltöltéséhez kiváló lehetőségeket biztosít, sőt a SZÉP kártya cipő vásárlására is igénybe vehető, de mégiscsak az az alapvetően fontos, hogy az ember – képletesen, de a szó szoros értelmében is – tisztán lásson az életben.

Ehhez rengeteg különleges ajánlatunk van folyamatosan, mert a tökéletes látás nem szabad, hogy luxust jelentsen senki számára, hiszen még balesetveszélyes úgy mozogni a világban, hogy nem teljesen tiszta a kép.

szepkartya tisztanlat

Mire lehetnek jók az OTP, K&H vagy MKB szépkártyák?

A SZÉP kártya igénylés, illetve a sikeres SZÉP kártya aktiválás után máris érdemes alaposan körülnézni a Galériánkban. Teljesen érhető, hogy mindenkit a szemüvegkeret (is) érdekel, amikor a „szépkártya” látásproblémái megoldására való használatában gondolkodik.

Hiszen egy klassz szemüveg valósággal „öltöztet”. Egy csapásra megváltoztatja az ember külsejét, és ezért csak olyant érdemes választani, amibe az ember első pillantásra – vagy legalábbis a személyes kipróbálás, a felpróbálás után – igazán beleszeret.

De a „szépkártya” nem csupán a vásárolt szemüvegkeretet teheti csodaszéppé, hanem a látási képet is, mert a legfontosabb mégiscsak a szemüveglencse, amit a keret tart, és amiért a szemüveget viseljük.

A szemüveglencséink „szépkártya” által is hozzáférhető kínálata a következőket tartalmazza – egyetlen pillantásra áttekintve, ahogyan az egy szemüvegszaküzlet részéről elvárható:

Monitorszűrő szemüveglencse

Ez így méltányos is, hogy a munkaadó által biztosított „szépkártya” lehetővé tegye a kényelmesebb munkavégzést azok számára, akik naphosszat a számítógép-képernyő előtt kénytelenek ülni, és ezért fáradt, viszkető, száraz és kipirosodott szemmel érnek haza.

homalyos latas szamitogep

Egyfókuszú, klasszikus szemüveglencse

Az egyfókuszú lencse a legalapvetőbb, klasszikus megoldás a leggyakoribb látásproblémák kezelésére, és most „szépkártya” segítségével is beszerezhető.

Napszemüveglencse

Szemüvegviselőként nem kell többé irigyelni azokat, akiknek tekintetét nem a látószemüveg keretezi, hanem napszemüvegben divatozhatnak, mert a SZÉP kártya arra is felhasználható nálunk, hogy a kellemes, vízparti henyélésre és az éles látásra egyaránt szuperül alkalmas lencséket beszerezze.

Fényre sötétedő, speciális szemüveglencse

Ez azoknak a SZÉP kártya tulajdonosoknak való, akik nem szeretnék többé a látószemüveget és a napszemüveget cserélgetni, hanem egy kényelmes, univerzális megoldásra vágynak.

Multifokális szemüveglencse

A negyvenes éveikben járó „szépkártya” tulajdonosok fognak talán a leginkább örülni ennek a megoldásnak, hiszen elsősorban az ő számukra szükséges egyesíteni a távollátó, a közeli és az olvasószemüveget, hogy ne kelljen hármat cserélgetni.

Bifokális szemüveglencse

Szintén a negyvenes „szépkártya” birtokosoknak kedvezünk, akik az olvasószemüvegüket és a távollátót egyesíthetik ebben a formában.

Vezetéshez való szemüveglencse

A fényre sötétedő, sőt a fényre leggyorsabban reagáló szemüveglencsék – a teljes piaci kínálatból – nálunk kaphatók, és OTP, K&H és MKB szépkártyák felhasználásával is beszerezhetők.

szepkartya fenyre sotetedo

Különleges szemüveglencsék az extra igények kielégítésére

Egyedi látáskorrekciós szükségletei vannak? Olyasmiben is segíthetünk, ami a fenti kategóriák egyikébe sem tartozik, ha a szakmája vagy a látásproblémája valamilyen speciális igényt teremt.

Az aha! élmény a tökéletes szemüvegre való rábukkanáskor

A „szépkártya” nem csupán a szemüveglencsét, hanem a keretet is fedezheti, úgyhogy az a legjobb, ha személyesen eljön hozzánk, és felpróbálja mindazokat a szóba jöhető kereteket, amelyekről úgy érzi, hogy jól állnának Önnek.

Sietségre nem lesz semmi ok. Szaktanácsadónk nem fogja Önt sürgetni, hogy „válasszon már…” a keretek között, hanem türelmesen megvárja, amíg az Ön intuíciója egyszer csak azt súgja, hogy: „EZ lesz az!”

szepkartya elegedett

Ez egy csodálatos pillanat minden szemüveges ember számára, mert olyan, mintha egy új, még megnyerőbb és fiatalosabb arcra tenne szert. Azt kívánjuk, hogy Önnek is része legyen ebben az élményben nálunk – mert az ár most már aligha lesz akadály, hiszen a „szépkártya” nálunk a lencse és a keret megvásárlására egyaránt használható.

Foglaljon időpontot most díjmentesen vásárlási kötelezettség nélkül látásvizsgálatunkra és szakmai tanácsadásunkra.
A vizsgálat értéke 19.990 Ft, ami önnek, most díjmentes.

Szolgáltatás igénybevételéhez a “CIKK” jeligét kérnénk bemondani.

Szemvizsgálatra itt tud most jelentkezni: 
06 1 466 59 66

Megjegyzés: vizsgálatra kontaklencse nélkül érkezzen!

Szólj hozzá!