Karnyújtásnyira tőlünk a csúcstechnológia – Essilor

Megérkezett legkorszerűbb, forradalmian új szemüveglencse!

Varilux physio 3.0

Az Essilor-t több mint 100 éves múlttal rendelkező piacvezető szemüveglencse gyártóként tartják számon. Fő küldetésük az tökéletes látás biztosítása világszerte. Legújabb fejlesztésük a Varilux X Széria hatalmas fordulatot és dinamikus fejlődést vihet a szemüveget használók életébe.

Gondolkozott már azon, hogyan tehetné gördülékenyebbé, dinamikusabbá a hétköznapjait?

A Varilux X multifokális lencse tervezői megtalálták erre a megoldást:
A Varilux X Széria újragondolta teljes közeli látómezőt. Hiszen ez a zóna nem csak egyféle távolságot foglal magába, hanem számos perspektívát, amely a viselő számára létfontosságú.

Ezelőtt a progresszív lencsék kialakítása során csupán egy távolságot és egy tekintési irányt vettek mérvadónak a közelizóna esetén. De ez az új, forradalmi széria esetén jelentősen megváltozott, mivel a szemünktől 40 és 70 cm közötti távolságban lévő összes tekintési távolságot beágyazták a jelenlegi fejlesztésbe.

Varilux physio 2.0

Fejlesztők szociológiai tanulmányt végeztek annak érdekében, hogy a mai felhasználók minden igényét kifürkészhessék. Megfigyeltek szemüveg viselőket a mindennapi életük menetében és ez alapján tették korszerűvé legújabb terméküket.

A fejlesztések során létrehoztak egy kísérleti házat ahol, tesztelőkkel végeztettek el hétköznapi szituációkat. Példának okáért filmet néztek tableten és közben sms írtak a szemüvegviselők. A kísérletek igen meggyőző eredményekkel szolgáltak.

A Varilux X széria viselők 95% elégedett a látásélménnyel multitasking közben.

Nézzük meg mi is ez korszakalkotó változás, amelyet a Varilux X Széria biztosít!

A legfontosabb dolgok a mindennapi életünkben karnyújtásnyi távolságra helyezkednek el tőlünk, ezáltal a Varilux X Széria lehetővé teszi, hogy minden részlet tökéletes látható legyen karnyújtásnyi távolságon belül is azon túl.

Az Xtend technológia segítségével egy speciális rész került kialakításra a lencsén: a karnyújtásnyi távolság zónája. Korábbi fejlesztések a lencse minden egyes pontját egy tekintési irányban egy célpontra optimalizálták, ezzel szemben Xtend technológia az optimalizálást hetes csoportokban végzi el, így egy tekintési irányban több fókuszpont élesedik ki a viselők számára.

Ennek eredményeként minden tisztán és élesen látszik. Ezen felül a Varilux X széria használatakor nincs szükség fejmozgatására megfelelő éleslátási zóna megtalálásához.

Hol szerezhetjük be ezt a nem mindennapi terméket?

Foglaljon időpontot most díjmentesen vásárlási kötelezettség nélkül látásvizsgálatunkra és szakmai tanácsadásunkra.

A vizsgálat értéke 19.990 Ft, ami önnek, most díjmentes. Szolgáltatás igénybevételéhez a "CIKK" jeligét kérnénk bemondani.

Szemvizsgálatra itt tudsz most jelentkezni: 
06 1 466 59 66

Szólj hozzá!