Eyezen Start

eyezen start dualoptim

Eyezen DualOptim Rx

Az Eyezen Start gyártott (Rx) lencsék esetén a közeli és a távoli kitekintési pontokat is referciának tekintjük. Ezáltal a dioptriaérték a konvergencia és a távolság figyelembevételével optimalizált. A hátsó oldali megmunkálás pontról pontra törétnik a legtökéletesebb látásélményért távolra és közelre egyaránt, illetve a széli részek felé haladva is minimalizálja a torzítást.

Eyezen DualOptim S Stock

Az Eyezen Start raktári (Stock) lencsék gyártásakor az Essilor egyetlen egyedi referenciapontot használ, ezért az illesztése a hagyományos egyfókuszú lencsékhez hasonlóan egyszerű. (A centráló kereszt a pupilla közepére illeszkedik).

A DualOptim S technológia az első felület optimalizálásával csökkenti a széli torzításokat és minden irányban tökéletes látáskomfortot biztosít.

Ibolya-kék fény szűrés az Eyezen Start lencsékben

Az Eyezen Start RX lencsék beépített kékfény szűrővel rendlkeznek az EPS anyagnak köszönhetően, amely 455 nm-ig szűri a kékibolya fény 20%-át, és kombinálható Crizal Prevencia réteggel, így akár 35%-ra növelve a védelmet.

Az Eyezen Start raktári szemüveglencse Blue UV Capture alapanyaggal elérhető, amely csökkenti az ibolyakék fény okozta kockázatot. Ez a technoógia a káros UV sugárzás 100%-át és az ibolyakék fény akár 20%-át szűri, 455 nm-ig.

eyezen start gyartott es raktari

Szólj hozzá!