szemüveg javitas


Szemüveg javítás

Miért cserélné, ha javítható?

Vállaljuk törött, karcos, meglazult, ... szemüvegének javítását, hogy ne kelljen lemondania a megszokott komfortról.

Javíttassam a szemüvegemet vagy vegyek újat?

Sokan felteszik maguknak a kérdést: "Javíttassam a szemüvegemet vagy inkább vegyek újat?" Ez egy olyan döntés, amit nem szabad könnyelműen meghozni. Fontos, hogy megfontolja az összes előnyt és hátrányt, mielőtt véglegesen elkötelezné magát egyik vagy másik lehetőség mellett.

Szemüveg javítás

Először is, gondolja át, mennyire sérült a jelenlegi szemüvege. Ha csak kisebb problémák vannak vele, például könnyen pótolható vagy kicserélhető alkatrészeket igényel, akkor a javítás lehet a legjobb választás. Ez általában költséghatékonyabb lehet, mint egy teljesen új szemüveg vásárlása.

Új szemüveg

Azonban, ha a szemüvege jelentős károsodást szenvedett, például a lencsék megrepedtek vagy a keret meghajlott, akkor lehet, hogy érdemes lenne új szemüveget vásárolni. Egy új szemüveg lehetőséget ad arra, hogy frissítse a stílusát és a látását is, főként ha jelenlegi szemüvege már elavult vagy nem megfelelően illeszkedik az arcához.

Mikor érdemes a szemüveg javításában gondolkodni?

Szemüveg csavar - meglazult, kiesett, beletört

A meglazult vagy kiesett szemüvegcsavarok igen bosszantóak lehetnek, hiszen zavarhatják a normális látást és használhatóságot. Amikor észleljük, hogy a szemüvegcsavarok meglazultak vagy kiestek, érdemes mihamarabb felkeresni egy szakembert, aki precízen és gyorsan tudja visszahelyezni a csavarokat.

Rendelkeznek a megfelelő szerszámokkal és tapasztalattal, így biztosak lehetünk benne, hogy a csavarokat szakszerűen rögzítik. Az ilyen javítások általában gyorsan elvégezhetők, ezért nem kell sokáig nélkülöznünk a megszokott szemüveget, és ismét kényelmesen használhatjuk.

Szemüveg szárát csvarozza
Karcos szemüveg

Karcos szemüveg

Az idő múlásával szinte elkerülhetetlen, hogy a szemüveg lencséi karcosodni kezdjenek. Ez nemcsak esztétikai problémát okozhat, de zavaró hatással lehet a látásra is.

Karcos szemüveg esetén gyors megoldást jelent a lencse cseréje, hogy újra tisztán lássa a világot.

Szemüveg szár problémái

A szemüveg szárának problémái igen kényelmetlenné tehetik a szemüveg viselését, főként, ha túl szoros vagy éppen túl laza. Szakemberek segítségével könnyedén megoldható a szemüveg szárának igazítása.

A szemüveg szárának törése esetén sem kell feltétlenül új szemüvegben gondolkodni, sok esetben megoldást jelent a szár cseréje. Amennyiben kopik a festék a szárakon lehetőség van a szárak műanyag zsugorfóliás bevonására, ezzel kivédhető az esetleges allergiás reakció bizonyos fémek esetén.

Szemüveg szára a szemüveg mellett hever
Törött szemüveg az asztalon

Deformált keret, ferde szemüveg

Amikor a szemüvegkeret deformálódik, az nem csak esztétikai problémát okoz, hanem a szemüveg kényelmét is befolyásolja. Azonban szerencsére a deformált szemüvegkeretek javíthatók.

A szakemberek képesek megfelelően formálni és igazítani a szemüvegkeretet, hogy visszaálljon eredeti formájába. Ehhez speciális szerszámokat és technikákat alkalmaznak, amelyek segítségével finoman és megfelelő erővel módosítják az eldeformálódott részeket.

Szemüveg javítás szolgáltatások

Keressen bennünket bizalommal javításra váró szemüvegével, hogy újra tisztán lásson, a megszokott komforttal.
Ügyfeleink kényelmének érdekében a szemüveg javításokat igyekszünk a legrövidebb határidővel teljesíteni.

deformált keret helyreállítás

Csavar csere

PAPUCS (ORRTÁMASZ) CSERE

ULTRAHANGOS TISZTÍTÁS

MŰANYAG ZSUGORFÓLIA ALKALMAZÁS SZÁRRA

KERET SZOROSABBRA VÉTEL, LAZÁBBRA VÉTEL

FÚRT KERET ÚJRASTIFTELÉS, ANYACSAVAR PÓTLÁS

ÚJRADAMILOZÁS

FORRASZTÁS

FÜLSTOP

ÁTCSISZOLÁS

Szemüveg javítás Budapest

Szemüveg javítás Budapest területén számos helyen elérhető. Sok lehetőség áll rendelkezésre, hogy szemüvegünk javítását megbízható és szakértő szemüvegesekre bízhassuk. A Galéria Optikában található szemüvegjavító szakemberek magas szintű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek, így bátran hagyhatjuk a szemüveget kezeikre.

Legyen szó akár kar- vagy hídtörésről, pótlásra szoruló csavarokról, vagy csak egy kis finomhangolásról, a szemüvegjavítók pontosan és precízen végzik el a feladatot. Emellett sok helyen akár azonnali javítási lehetőséggel is rendelkeznek, így nem kell aggódnunk, hogy hosszú ideig nélkülöznünk kellene a megszokott szemüveget.

Mit tegyek, ha összekarcolódott aszemüvegem?

Szemüveg lencse karc javítás

Az egyik leggyakrabban előforduló probléma a szemüveget viselők körében, hogy megkarcolódik a szemüveg lencséje. A karcok a szemüveglencsék felületén keletkezhetnek használat során, és zavarhatják a látást, valamint ronthatják a szemüveg megjelenését is. A szemüveg lencse karc javítás során a karcos szemüveglencsét cserélik.

cilinderes szemuveg hatranyai kivalasztasa

Akár otthonról...

NE FÁRADJON HIÁBA, OTTHONRÓL IS VÁLASZT KAPHAT PROBLÉMÁJÁRA.

Küldjön nekünk emailben egy képet a hibás szemüvegéről, írja le a márkáját, és ha tudja, a típusszámát is.
Mi válasz emailben elmondjuk, hogy mik a lehetőségek az Ön esetében.

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 - 19:00
Kedd: 9:00 - 18:00
Szerda: 9:00 - 18:00
Csütörtök: 9:00 - 18:00
Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 15:00

1111 Budapest Bartók Béla út 22.
A Bartók Béla út és a Zenta utca sarkán.
4-es metróval a Gellért térig.
Villamossal a Gárdonyi térig.

Copyright 2023, Galéria Optika - Szemüveg javítás, Szemüveg javítás Budapest, Karcos szemüveg