GYERE HOZZÁNK GYAKORNOKNAK, 
ha számít a piacképes gyakorlat megszerzése, a családias, stresszmentes környezet és biztonságos bevétel =)
vagy küld tovább a lehetőséget olyan ismerősödnek, akinek ez jól jön.

A Galéria Optika egy menő gyakornoki programot működtető optika szalon a Gellért és a Móric Zsigmond körtér között. Célunk a széleskörű gyakorlati tudás átadása a fiataloknak, ami versenyképes tudást ad a kezedbe. Nálunk családias a hangulat, és magas a szakmai színvonal. Üzletünk a látszerész szakma minden területét lefedi: a szemvizsgálattól, a lencsecsiszoláson keresztül, az egészen különleges látás korrekció megoldásáig.

Az optika csapata

Az optika csapata

Specialitásunk:

A multifokális szemüvegkészítést, a legmagasabban minősített szinten végezzük. Varilux Mester tagságunk mellett az országban egyedülálló módon további 10 lencsegyártóval van aktív szerződött kapcsolatunk.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk, a fiatalok gyakornoki képzésére. Különlegességünk (ami a szakmai munkára nincs hatással) , hogy kortárs művészeknek megjelenési lehetőséget is biztosít üzletünk.

Üzletünk a szervezés és folyamatos fejlesztések miatt növekszik.

A feladatok specializálódnak, feladatkörökbe csoportosulnak. A nagy és folyamatosan bővülő ügyfél forgalmunk mellett a profi kiszolgálásra is figyelünk. A minőségi tanácsadás és a műhelymunka hasznos tudása megszerezhető. Nálunk a gyakornokok alapból a műhelymunkában és az ügyfelek kiszolgálásában is részt vesznek, így a gyakorlati idő végére magabiztos használható tudást sajátítanak el. 

Megszerezhető tudás:

pl: lencse gyártók megismerése, lencseajánlás, keretajánlás, marketing működése, értékesítési gyakorlat, ügyfél kapcsolattartás titkai,  műhely munka fázisai A-tól Z-ig, kisvállalkozás működése, és saját üzlet nyitásához nélkülözhetetlen ismeretek.

Szakmailag az optika széles területén fejlődhetsz. Gyakorlati műhely képzéstől, a belső videós oktatási rendszeren keresztül az élő kommunikációig. Mindezt kellemes családias környezetben. Nyugodt stresszmentes légkörben.

Olyan jófej fiatalokat keresünk, akik a gyakorlati tudást akarják és hajlandóak elvégezni a szükséges feladatokat.


A keresett pozíció megnevezése:

​LÁTSZERÉSZ GYAKORNOK

Van olyan ismerősöd, akinek ez érdekes? Oszd meg Facebookon.

Legalapvetőbb tevékenységünk, az érdeklődő és betérő embereknek, finoman és profin segíteni a látás problémájuk megoldásában. Fontos, hogy olyan tanácsot és megoldást adjunk, ami szakmai, és esztétikai szempontból is a betérő ügyfél igényeit maximálisan figyelembe veszi. Lényeges, hogy a várakozásánál többet kapjon, mint amire számít.

Feladatok:

 • Műhelyben lencsék csiszolása
 • Szemüvegkeretek beállítása, javítása
 • Ügyfél fogadás, kommunikáció
 • Ügyfél igények felmérése
 • Értékesítés az optikába betérők igényeire reagálva
 • Adminisztráció ami a szakmában előfordul
 • Marketing folyamatokba részvétel

Elvárások:

Fontos, hogy olyan gyakornokot keresünk, aki szereti a szemüvegeket és az embereket. Az se árt, ha a divathoz és a stílushoz van érzéke, igényes önmagára és megjelenésére. Meghatározó a lelkesedés és a folyamatos ismeretek begyűjtése iránti késztetés, "azaz HALLGATNI-FIGYELNI ÉS CSELEKEDNI".  GYAKORNOKNAK megbízható, korrekt és jó kisugárzású fiatalt keresünk.

 • Számítástechnikai alapismeretekkel rendelkezz: Excel, Word
 • Szeresd az embereket
 • Előny ha beszélsz angolul

Évente megyünk csapatépítésre és van havonta egy közös munkán kívüli kreatív összejövetelünk (színház, étterem, szabaduló szoba, borkóstoló…) ahol még jobban megismerjük egymást.

Konferencián
Kirándulunk
Optikában

“Egyéb, ami fontos”:

Pozitív ember legyél, optimista életszemléletű. Laza, aki nyugodtságot sugároz. Az aki nálunk gyakornokoskodik, olyan mintha egy jó családban, baráti közösségben lenne tag. Nincs stressz, se kemény ordítozó főnök. 🙂

Akkor fogod jól érezni magad nálunk, ha te:

 • Megoldásokra fókuszálsz és nem a problémákra.
 • Fejleszted magad és a szakmában is nyitott vagy a fejlődésre.
 • Számít neked, hogy segítesz másoknak a látás problémájuk megoldásában.
 • Az emberekkel általában jól kijössz.
 • Neked fontos, hogy jól érezd magad a gyakorlati helyeden.
 • Igényes vagy magaddal szemben és adsz a megjelenésedre.

Életképek rólunk:

Munka után...

Munka után...

Szakmai továbbképzés után

Szakmai továbbképzés után

Játszunk

Játszunk

Utazunk

Utazunk

Itt vagyunk helyileg, mint Mester optika üzlet és műhely:

Amit kínálunk:

 • Magasan jó munkahelyi légkör
 • Nyugodt, stresszmentes környezet
 • Szakmai fejlődési lehetőség
 • Ösztöndíj 
 • Plusz pénzszerzési lehetőség gyakorlati időn kívül

Mit mondanak a gyakornokok a munkahelyről:

“Családias a hangulat és közvetlenek a munkatársak. Nincs stressz, és a vezetők normálisak. Jó, hogy nyugodt légkör van. Kifizetik a plusz munkát. Megbecsülik az ember munkáját. Lecsúsztatható a munka. (Segítőkészek, ha valamit el kell intézni)”

Fanni Gyakornok

“Jó, hogy nincs idegeskedés. Lazák az emberek. Volt olyan gyakorlati helyem, ahol nem volt műhely munka lehetőség. Itt van ez is. A vezetők jófejek.”

Máté Gyakornok

Előny, hogy sok a keret és van miből választás kínálni az érdeklődőknek. Jó a hangulat az üzletben. Családias a légkör. Nincs stressz. Gyakornokként kezdtem, most műhelyvezető vagyok.”

Anna Műhelyvezető optikus

Munkavégzés helye: Budapest XI. Bartók Béla út 22 (Gellért és a Móricz Zsigmond körtér között)

Munkaidő: Megállapodás szerint átcsoportosítható 

Munkába állás kezdete: a felvételi folyamat után azonnal (általában tanítási év kezdéskor vagy félévkor, ha más gyakorlati helyről igazolsz át)

SIKERES JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGÜNK VAN:


Jelentkezésedet e-mailben az: optikagaleria[kukac]gmail.com -ra küldd el. A Tárgy​mezőben “pozitív vagyok” szó szerepeljen és csatolj fényképet magadról. Bármit írhatsz, amit szeretnél 4-5 mondatban. Pl: hobbidról, érdeklődés, miért szeretnél optikus lenni...


Másik álláslehetőség érdekel?
Nézd meg aktuális állásajánlatainkat.


NYITVATARTÁS

Hétfő: 10:00 - 18:00

Kedd - Péntek: 9:00 - 17:00

06 1/ 466 5966

optikagaleria@gmail.com

1111 Budapest Bartók Béla út 22.

4-es metróval a Gellért térig érdemes jönni.

Villamossal a Gárdonyi térig.

INGYENES parkolás

a Bartók Béla úton


Varilux Mester

Visszahívás/Kapcsolat

Ha szeretnéd, hogy visszahívjunk, akkor add meg az elérhetőséged. Az oldal alján található elérhetőségeinken Te is felveheted velünk a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Ahol még elérhetsz minket:

Visszahívást kérek