Fényre sötétedő szemüveglencsék – Transitions

ÚJ! Transitions GEN8, még kiemelkedőbb teljesítménnyel

transitions

A Transitions fényre sötétedő lencsék kültéren besötétednek, beltérben kivilágosodnak, így különböző árnyalataikkal mindig tökéletes fényvédelmet és kényelmes látásélményt nyújtanak!

Legyen szó bármilyen fényviszonyról, korosztályról, igényekről, a Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék ideális megoldást kínálnak a szemüvegviselők számára.


• kényelem: automatikusan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, így bármilyen időben kényelmes látásélményt biztosít
• védelem: 100% UV szűréssel rendelkezik és védelmet nyújt a káros ibolya-kék fény ellen
• divat: elérhető 3 klasszikus (szürke, barna, szürkészöld) és 4 trendi színben (ametiszt, borostyán, smaragd, zafír), amelyek a sötétedés minden szakaszában esztétikus árnyalatban pompáznak

Transitions Gen8 ideális választás lehet számodra, ha szemed fényérzékeny szemed van vagy beltérben és kültéren is sokat tartózkodsz és szemedet mindek körülmény között megfelelő védelemmel szeretnéd ellátni.
Válaszd a hozzád illőt!

Transitions XTRActive – fényre sötétedő technológia extra sötét árnyalatokban

A Transitions XTRActive lencsék speciális kialakítású fényre sötétedő szemüveglencsék azok számára, akik a szélvédő mögött is szeretnék élvezni az fényviszonyokhoz való alkalmazkodást vagy extra sötét árnyalatra vágynak.

A Transitions XTRActive fényre sötétedő lencsék gyorsan aktiválódnak vezetés közben és védik a sofőr szemét a napfénytől.

transitions x

A szemüveglencsék nem kizárólag az UV fény hatására változtatják színüket, hanem a látható fény kék tartománya is aktiváló hatást vált ki. Ezért az autóban kifejezetten kényelmes viselet, amely megközelítőleg 50-60%-os sötétedést ér el a szélvédő mögött, és hagyományosan magas, 60-80%-ot szabadtérben.

A Transitions XTRActive szemüveglencse ideális választás:
• fényérzékeny szemüvegviselőknek, akik extra sötét árnyalatra vágynak
• azok számára, akik sok időt töltenek autóvezetéssel

Azok számára, akik nem mindennapi megjelenést szeretnének a Transitions XTRActive lencsék elérhetők Style Mirror tükrös változatban is. A Transitions XTRActive Style Mirrors lencsén világos állapotban a tükrös réteg csak lehelet finoman látszik, míg sötét állapotban kültéren teljesen tükrös napszemüvegként jelenik meg.

A Transitions XTRActive szemüveglencsék elérhetők 3 ikonikus színben (szürke, barna, szürkészöld), 4 féle tükrös Stlye Mirror változatban (arany, ezüst, kék, zöld).

Foglaljon időpontot most díjmentesen vásárlási kötelezettség nélkül látásvizsgálatunkra és szakmai tanácsadásunkra.
A vizsgálat értéke 19.990 Ft, ami önnek, most díjmentes.

Szolgáltatás igénybevételéhez a “CIKK” jeligét kérnénk bemondani.

Szemvizsgálatra itt tud most jelentkezni: 
06 1 466 59 66

Megjegyzés: vizsgálatra kontaklencse nélkül érkezzen!

Szólj hozzá!