Cilinderes szem

Több vevőnk is jön "cilinderes szem" problémával. Hogyan okozhat bajt egy szemüveg vásárlás?

Cilineres szem

A szaküzletek állványairól megvásárolt szemüveg problémát okozhat, ha nemszemélyre szabott. Még veszélyesebb, ha nincs szemvizsgálat vásárlás előtt. Avizsgálat egyben egy számodra hasznos szűrést is tartalmaz. Megelőzhető akáregy kialakulható vakság is.

Az “egyen szemüvegek” kockázatosak! De miért is?

Remélem az is tudja, aki “cilinderes szem” témában tér be hozzánk, hogy a szemüveg egyedisége mennyire fontos. Főleg nekik. Sok helyen kapható ilyen szemüveg. Azért kockázatosak, mert mind a kettő lencse dioptriája azonos. Az életben ritka, hogy az embernek mindkét szeme egyformán jó vagy rossz. Azaz előfordulhat, hogy az “egyen szemüvegek” az egyik szemedet vagy túl vagy éppen alul korrigálják. Ennek az lehet a következménye, hogy fáj a fejed, romlik a látásod, vagy szédülsz. És még az is lehet, hogy a lencse fókusza sem esik oda ahova kell. Az olcsóság itt megbosszulja magát és a szemed bánhatja. 
Sokáig nem viseltél semmilyen látási segédeszközt? Vagy már jelentős idő telt el a legutóbbi látásvizsgálatod óta? Egy új szemüveg mindig új feltételeket teremt, és ahogy a tökéletes látáshoz, úgy a szemüveghez is hozzá kell szokni. De ne aggódj, a cilinderes szemüveg megszokása nem tart hosszú ideig, és rövid időn belül komfortos, tökéletes látásnak örvendhetsz majd.

A szemvizsgálat nem csak az éleslátást vizsgálja.

A tünetmentes betegségeket is szűri ilyenkor a szemész orvos. A szem a leginkább mutat valós képet az artériáink és vénáink állapotáról. Az anyagcsere rendellenességek a szemben a véredényeknél jól mérhetően megjelennek. Egy teljesen komplex szemészetiszűrés esetén ezeket a fenti betegségeket megelőző apró jelek után kutatnak.

A szűrés elengedhetetlen ha:

1.Cukorbetegséged van. Ennek a szövődményei a szemfenéken levő erek elváltozásai. Lehet akár bevérzés vagy szemnyomás emelkedés is a következmény. Ha ez nincs gondozva akár zöldhályog is kialakulhat.

2.Magas vérnyomás esetén is fontos a vizsgálat évente.

3.Gyakori fejfájásnál is fontos a kivizsgálás. Meg kell tudni, hogy nem a koponyán belüli nyomásemelkedés a felelős.

4.Ha a családban van szemüveges vagy zöldhályog beteg, akkor is javasolt a vizsgálat.

5. Ha 40 éves elmúltál, akkor is évente javasolt egy szemvizsgálat.

Foglaljon időpontot most díjmentesen vásárlási kötelezettség nélkül látásvizsgálatunkra és szakmai tanácsadásunkra.

A vizsgálat értéke 19.990 Ft, ami önnek, most díjmentes. Szolgáltatás igénybevételéhez a "CIKK" jeligét kérnénk bemondani.

Szemvizsgálatra itt tud most jelentkezni: 
06 1 466 59 66

Szólj hozzá!