Az éles látás új dimenziója – Varilux X szériás multifokális szemüveglencsék

Előfordult már Önnel is, hogy egyszerre több tevékenységet végzett, és minden váltáskor keresgélnie kellett a fejével, hogy a szemüvegen keresztül hol lát élesen? Szokott egy időben több eszközzel, okostelefonnal, tablettel, asztali számítógéppel dolgozni és szeretne könnyedén navigálni közöttük?

Kétségtelen tény, hogy a modern életforma megváltoztatta a látásunkkal kapcsolatos elvárásainkat. Egyre több feladatot végzünk egyszerre és gyorsan váltogatunk közöttük, így egyre nagyobb teret szeretnénk élesen látni- főleg közeli, karnyújtásnyi távolságban.

Ezért kiemelten fontos, hogy gyorsan és zökkenőmentesen tudjunk váltogatni a különböző távolságok között, így megtartva korábbi lendületünket. Ezért a Varilux X series szemüveglencséket megalkotó Essilor fejlesztői csapat erre a karnyújtásnyi távolságon belüli zónára fókuszált, hogy még dinamikusabb látásélményt biztosítsanak a szemüvegviselők számára.

Szélesebb látótér karnyújtásnyi távolságon belül

varilux x multifokalis lencse 2 2

Az Essilor számos viselői teszt elvégzésével törekedett arra, hogy a Varilux X series termékeket maximálisan a vásárlók igényeire szabja, ami kiemelkedő eredményekkel járt, hiszen magas szintű elégedettséget tapasztaltunk mindennapi helyzetekben karnyújtásnyi távolságban végzett tevékenységek esetén.*

Mindez az Essilor által kifejlesztett forradalmi technológiák segítségével valósult meg.

  1. Nanoptix: megszünteti a hinta effektust és ezáltal egyensúlyt biztosít mozgás közben.
  2. Synchroneyes: a két szem fiziológiai különbségeinek figyelembevételével extra széles látóteret biztosít.
  3. Xtend technológia: 7 Nanoptix részecske közös optimalizálásával a tekintet elfordítása nélkül több távolságra is éles látás lehetséges.

Az új technológiák mellett, a személyre szabásban is új dimenziót teremt a Varilux X series. Különböző mérések segítségével a Varilux X multifokális szemüveglencséket a viselők anatómiai jellemzői alapján tudják optimalizálni.
Egy tabletes szemkövető teszt segítségével pedig még a szemüvegviselők saját, jellegzetes közeli tekintési szokásai szerint is személyre szabhatóak a lencsék.

A még tökéletesebb látás érdekében a keret adatainak és egyéni viselési paramétereinek a figyelembe vételére is van lehetőség, valamint egyes üzletekben századdioptriás pontosságú szemvizsgálat is elérhető. Így összességében egy 100%-ban a szemüvegviselő igényeire szabott, többszörösen optimalizált látásélményt tapasztalhatunk.

Legyen szó bármilyen látásproblémáról, az Essilor szakértő partnerei nem csupán a világ vezető multifokális lencsemárkáját** és az Essilor legmodernebb innovációs termékeit kínálják, de kiváló szaktudásuknak és mérési protokolljaiknak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy szemünk számára a lehető legoptimálisabb megoldást javasolják.

Próbálja ki Ön is a Varilux X series termékeket az Essilor Partner Üzletekben!

essilor.hu

*Forrás: Eurosyn, Franciaország (n=42). A szemüvegviselők 10 pontos skálán értékeltek ”Egyáltalán nem elégedett” és ”Teljesen elégedett” között. Elégedettségnek 7-10 pont számít (n=19-től 42/42 tevékenységtől függően). A szemüvegviselők az éles látással való elégedettséget értékelték multitasking közben.
** Euromonitor 2019-os adatai alapján, eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.

Foglaljon időpontot most díjmentesen vásárlási kötelezettség nélkül látásvizsgálatunkra és szakmai tanácsadásunkra.
A vizsgálat értéke 19.990 Ft, ami önnek, most díjmentes.

Szolgáltatás igénybevételéhez a “CIKK” jeligét kérnénk bemondani.

Szemvizsgálatra itt tud most jelentkezni: 
06 1 466 59 66

Megjegyzés: vizsgálatra kontaklencse nélkül érkezzen!

Szólj hozzá!