Varilux X

A Varilux termékcsoport X lencséi a közeli látás élesség javítására szolgálnak, mely napjainkban egyre több embert érint a napi rendszeres számítógép, mobiltelefon és egyéb elektronikai gép képernyő használata mellett.

Ezért egy 2017. december 31-éig érvényes kampányt indítunk a legújabb lencsecsalád tagjával.

Mely keretében, ha behozza régi szemüvegkeretét hozzánk, azt beszámítjuk 30 000 Ft értékben, amennyiben Varilux X lencséket vásárol a kitűnőbb látás érdekében. Figyelembe vettük, hogy mindenki számára elérhető és felhasználható legyen az akció, így ezt bővítettük a Varilux Comfort 3.0 lencsék vásárlásakor 20 000 Ft kedvezményre jogosult a vásárló. Míg, ha Varilux Liberty NE lencséket vásárol, akkor 10 000 Ft engedményt adunk az ajánlott fogyasztói árból.
FIGYELEM! Egy szemüveget csak egyszer számítunk be. Egy vásárlásnál csak egy szemüveg beszámítására van lehetőség. Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható.

További ajánlataink:

Essilor iskolakezdési akció
Essilor varilux kampány

1+1 akció

Dioptriás/dioptria nélküli monitorszűrő szemüveg LCD kijelzőkhöz:

Egyfókuszú dioptriás szemüveg:

Dioptriás napszemüveg:

Gyermekszemüveg:

Bifokális szemüveg:

Fényre sötétedő dioptriás szemüveg

Multifokális (Progresszív) szemüveg:

Prémium kategóriás multifokális (Progresszív) szemüveg:

Multifokális szemüveg bevizsgálása, szemvizsgálattal és szaktanácsadással:

A Varilux termékcsoport X lencséi a közeli látás élesség javítására szolgálnak, mely napjainkban egyre több embert érint a napi rendszeres számítógép, mobiltelefon és egyéb elektronikai gép képernyőhasználata mellett.Ezért egy 2017. december 31-éig érvényes kampányt indítunk a legújabb lencsecsaládtagjával.Mely keretében, ha behozza régi szemüvegkeretét hozzánk, azt beszámítjuk 30 000 Ft értékben, amennyiben Varilux X lencséket vásárol a kitűnőbb látás érdekében.Figyelembe vettük, hogy mindenki számára elérhető és felhasználható legyen az akció, így ezt bővítettük a Varilux Comfort 3.0 lencsék vásárlásakor 20 000 Ft kedvezményre jogosult a vásárló. Míg, ha Varilux Liberty NE lencséket vásárol, akkor 10 000 Ft engedményt adunk az ajánlott fogyasztói árból.

NYITVATARTÁS

Hétfő: 8:00 - 19:00

Kedd: 8:00 - 19:00

Szerda: 8:00 - 19:00

Csütörtök: 8:00 - 19:00

Péntek: 8:00 - 19:00

Szombat: 10:00-15:00

1111 Budapest Bartók Béla út 22.

A Bartók Béla út és a Zenta utca sarkán.

4-es metróval a Gellért térig.

Villamossal a Gárdonyi térig.